Top gömme rezervuar Secrets

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet halt valfi de almanız gerekir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

You may email the location operator to let them know you have been blocked. You should include what you have been performing when this web site arrived up and also the Cloudflare Ray ID discovered at The underside of the site.

Ege asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra ege rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra ege rezervuara ve asma klozete

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the very best YouTube knowledge and our most recent options. Learn more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. gömme rezervuar servisi Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı gömme rezervuar içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. gömme rezervuar servisi Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde gömme rezervuar yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, cease valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine propertyımcı olacaktır. gömme rezervuar Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our newest options. Learn more

Report this wiki page